Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ами не е точно така, понеже трябва да е на -. Затова пуснах и пдф-а преди това. А толеранса в минути изглежда малък, но в мм. изглежда друг.

Данните в Корги-то отговарят на данните за ненатоварен автомобил.
    Attached Files
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
      Ами не е точно така, понеже трябва да е на -. Затова пуснах и пдф-а преди това. А толеранса в минути изглежда малък, но в мм. изглежда друг.

Данните в Корги-то отговарят на данните за ненатоварен автомобил.
      Е кви милиметри/минути бе брат то тва е 5 секунди
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
        Ми винаги съм се чудел защо като трябва да е - сходимостта, я оставят на +. Поне на 0 да остане... Сега вероятно на завои не е готино хич.
        Не са се променили много нещата - пак малко върти гъзо при барване на волана. След смяна на чаркуляците по окачването ми се струва, че беше добре. След последващия реглаж ми се струва, че пак почна да замета... Дали вече не почват да ми се привиждат зелени човечета...??? Трябва да ги завъртим на следващата среща за да пробваме и вашите ли са така или аз съм се пощурил.

Дидо, а твойта товариха ли я?
        Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Не Владо, не я товарихме, гледахме данните от пдф-а. Там си е упоменато за натоварена, за празна, за такава с подложки м/у магарето и купето и без (моята има подложки). И не вярвам това, което усещаш, да е от неправилен реглаж.
          Така, малко съм се изказал и аз неправилно. Ако на Владо колата са я товарили както трябва при реглажа, може сходимостта да се остави на + (0+/- 1 мм. или от -1 до +1 мм.). Но може да не е товарена. Тогава си важат данните от разпечатките (-1 +/- 1 мм. или от -2 до 0 мм.). Значи ако я оставят на 0, ще влиза и в двата толеранса.

Бобо, минути са (минута ', секунда "). Всъщност моята разпечатка е от същия такъв стенд, само дето съм обърнал да мери сходимост в милиметри. Щото почти всички таблици с данни са така и е по-ясно.
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Продължавате да се занимавате с глупости ама.Идете при някои да опъне въжетата и да ви направи колите да вървят у пътя.На тез електронни стендове НЕ СТАВА!
            164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Много добре си става то, мани ги тез въжета.
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                Продължавате да се занимавате с глупости ама.Идете при някои да опъне въжетата и да ви направи колите да вървят у пътя.На тез електронни стендове НЕ СТАВА!
                На моята страничните наклони отпред са 2,15 градуса.Спортни пружини.
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Продължавате да се занимавате с глупости ама.Идете при някои да опъне въжетата и да ви направи колите да вървят у пътя.На тез електронни стендове НЕ СТАВА!
                  164td винаги съм ценял твоите коментари и съвети и май накрая точно така ще направя. Остава някой от колегите да каже къде в и около София има стар стенд "въжар". Аз лично се надявам да е от кофти реглаж и както ти спомена доста постове назад - от затворена задница. Ще видим.

Comment

Че аз редовно опъвам канапите

---------- Post added at 19:28 ---------- Previous post was at 19:27 ----------

Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                    164td винаги съм ценял твоите коментари и съвети и май накрая точно така ще направя. Остава някой от колегите да каже къде в и около София има стар стенд "въжар". Аз лично се надявам да е от кофти реглаж и както ти спомена доста постове назад - от затворена задница. Ще видим.
                    Е да беше казал
                    sigpic
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                      Че аз редовно опъвам канапите

---------- Post added at 19:28 ---------- Previous post was at 19:27 ----------

Е да беше казал
                      Какво имаш предвид?

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                        Какво имаш предвид?
                        Да опънеме канапите да видиме кво става
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                          Да опънеме канапите да видиме кво става
                          ОК, в събота нали може и да се видим при тебе и тогава ще го направим.

Comment

• Някой да не е успял да запали през студените дни ?
                            Защото аз паля обаче такива звуци издава горката първите 5-10 секунди след като запали ,че ме хваша страх чак . Звукът наподобява малко на този който издава хидравликата когато я напънеш до крайно положение .
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                              Някой да не е успял да запали през студените дни ?
                              Защото аз паля обаче такива звуци издава горката първите 5-10 секунди след като запали ,че ме хваша страх чак . Звукът наподобява малко на този който издава хидравликата когато я напънеш до крайно положение .
                              Мойта е с прецакана водна помпа леко свирка сутрин, ма иначе всеки ден пали от половин оборот
                              sigpic

Comment

• Водната помпа я сменихме миналата година още . Това нали ти казвам ми докарва като на звука на хидравликата а там хидравличното масло не съм го сменял има-няма повече от 3 години . И това само сега в големите студове го чух .
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X